Симпатична дівчина у синій Маячці робить глибокий мінет хлопцеві. Після оральної прелюдії, майже довівши хлопця до оргазму, дівчина роздягається повністю, сідає на хлопця зверху і вводить його великий член собі в пружну попку. Пристрасний, анальний секс закінчується рясним сім'явипорскуванням в обличчя милої красуні.
Пристрасний, анальний секс милої красуні
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22013-04-15 22:13:53
Перший день літа почався у нас з Алінкою з ранкового сексу. Ще толком не прокинувшись, я притиснув її пружне тіло до себе. Вона теж перебувала в царстві Морфея, але крізь сон, вловила моє бажання. Її попка піддалася ближче до мене. Стояк був ще той. Кицька моєї дівчинки м'яко взяла мене і я почав повільно брати її на бочці.
- Як добре, - промуркотала вона.
Я вхопив губами її мочку, а пальці почали ніжно пестити набряклі соски її третього розміру.
- Чудовий початок відпустки, сонце, - прошепотів я. Ми трохи прискорилися. Алінкіна кицька смачно пріхлюповала, а сама вона тихенько стогнала. Через хвилин п'ять я зрозумів, що моя дівчинка була готова кінчити.
За рік, що ми разом, нам стали відомі найменші бажання один одного і ми навчилися прекрасно чуствовать наближення вищої точки. Аліні пощастило з природою і фізіологією. Висока, ставна зеленоока шатенка, для мене стала еталоном слова жіночність та сексуальність. Вона ніколи не симулювала оргазм. Їй це ні до чого. При кожній нашій близькості вона кінчала, часто по кілька разів.
Поделиться32013-04-15 22:14:04
Мій ритм вийшов на максимум. Пальці стискали її сосок, а губи пестили шию і мочку вушка.
- Не зупиняйся, - практично в забутті прокричала вона. Раптом її тіло пробила блискавка. Вона вигнулась, подавши кицьку максимально на мене. На частку секунди я зупинився загнав свій член максимально глибоко і відразу відчув пульсацію всередині лона. Оргазм був дуже сильним.
- Ууу, кошеня, що ти зі мною зробив. Почекай трохи, не рухайся. Мені так добре ...
Трохи віддихавшись Алінка зісковзнула з мого хлопчика, повернулася і подарувала гарячий поцілунок. Я оккзался на спині. Мокрющее піхву вже знайшло мій член і я знову опинився в ній. Ще хвилина інша і я заллю її зсередини, подумав я про себе. Аліна встала з мене і тихо прошепотіла:
- Лежи і розслабитися, закрити очі.
Я послухався. Її довге волосся спадали на мене, а губи цілували груди і опускалися все нижче і нижче. Вона дійшла до лобка. Губки ковзнули по члену і через кілька секунд вона жадібно заковтнула мій болт. Це був обладнаний миньет. Вакуум який створювався довів мене майже до точки кипіння і тут сталося щось. Вона почала пальчиком погладжувати мій анус. Я напружився від невідомих відчуттів, хоча розумів що це мені подобається.
- Не напрягайся. Довірить мені, - вкрадливо і тихо прошепотіла вона, на секунду перервати. Я зрозумів чого вона хоче і вирішив не перешкоджати. Зрештою, чому б і не спробувати це ...
Поделиться42013-04-15 22:14:16
Тим часом її пальчик продовжував кругові рух навколо мого ануса. Аліна потягнулася до нічного столика і взяла баночку французького крему. Відкривши Garnier вона рясно змастила мою дірочку і взялася знову масажувати мене. Тепер її пальчик вже придавлював анус зазіхаючи на незайманість моєї попи. Я розслабився. Мені раптом дуже захотілося відчути її в собі. Відчути теж, що відчуває моя Алінка, коли я беру її в попку, а анальниий секс ми практикуємо щотижня. Я подався вперед. Аліна зрозуміла це запрошення і її пальчик опинився в мені. Одночасно вона взяла моєї член в рот і ніжно почала посмоктувати.
Передати ці ощушенія невозвожно. Пальчик ніжно рухався усередині мене. Я почав стогнати, даючи волю захопили мене новим відчуттям. Раптово на мене обрушився ураган оргазму. Я кінчав Алінці в рот, а моя попа жадібно стискала її пальчик.
Я відстрілявся. Аліна почекала ще з хвилину і вийшла з мене. Вона пригорнулася до мене і поцілувала. На її губах я виразно відчув смак своєї сперми.
- Сонце, я навіть не знаю що сказати. Це було ...
Аліна не дала мені договорити ... Її губи знов поцілували мене.
- Кошеня, з добрим ранком. Відчуваю у нас буде дійсно чудовий відпустку ...